Bunele maniere si intelectul emotional

pentru copii cu vârsta de la 3,5 ani la 7 ani

Bunele maniere – reprezinta cartea de vizita a fiecarui individ in societate. Felul in care comunicam cu alte persoane, expresiile folosite in vorbire, tonul, intonatia, gesturile, mersul si expresia fetii – toate acestea se numesc maniere. Modestia si retinerea, capacitatea de a-si monitoriza actiunile, atentia in comunicarea cu alte persoane –anume pe aceste calităţi se bazează bunele maniere. Comportamentul respectuos faţă de cei în vîrstă, formele de adresare şi de salut, regulile de conversaţie şi comportamentul la masa fac parte din noţiunea de etichetă. În general într-o societate civilizată eticheta coincide cu cerinţele generale de politeţe, bazate pe principiile umanismului.
Cursul dat include:
-Întroducerea în regulile de bază ale etichetei sub forma de jocuri, adaptate pentru percepţia şi memoria copiilor in grupuri de la 2 pînă la 3 ani și de la 3 pîna la 7 ani.
-Poezii, ghicitori, jocuri care fac procesul de invăţare a etichetei mai interesant.
-Accentul se pune pe lumea emoţională a copilului şi comunicaţia.Învăţăm să recunoaştem emoţiile personale şi a celor din jur pentru a le stăpîni.

Activitățile au loc odată pe săptămînă cu o durată de 60 de minute.

Orarul lecțiilor îl puteți concretiza la administratorul centrului.

Prețul cursului depinde de abonamentul ales.
Puteti opta pentru abonament “Econom”, “Optim” sau “Unic”.
Lecția de probă — 75 lei.

Ne puteti gasi pe:
odnoklassniki
facebook
twitter

 

  • Arhiva

  • Twitter noutati