• Articole recente

 • Comentarii recente

  • Arhive

  • Categorii

  • Meta

  • Arhiva

  • Autentificare


  • Arhiva

  • Abonati-va

   Alegeti listele preferate:

  • Contacte

   Orele de lucru:
   Luni - Vineri.: 9:00-19:00
   Sâmbătă: 9:00-14:00

   str.A. Sciusev 49 of.15
   (întrarea prin curte)
   MD 2012, Chișinău, Moldova

   Telefon:
   +373 69 026 072
   +373 22 220 196

   E-mail: info@eliteacademia.md
   Skype: eliteacademia.md

   Развитие ребенка, логопед

   Логопед  поможет вашему ребенку правильно произносить слова. Мы пропагандируем развитие ребенка и отношение к нему, как к свободной и неповторимой личности.

   Далее

   Воспитание детей

   Особое внимание уделяется развитию усидчивости и навыка концентрации внимания непосед, постепенно и в лёгкой игровой форме проходит социализация малышей.

   Далее

   Дошкольное образование

   Дошкольное образование, включают в себя: обучение чтению и формированию речи, математике, логического мышления и др.  

   Далее

   Despre noi
   În parteneriat cu AO “Terra Kids”, centrul nostru este implicat în:
   1. Dezvoltare, sprijinire, promovare și implementare de programe educaționale și corecționale.
   2. Educația copiilor, tinerilor și adulților în vederea dobândirii deprinderilor și abilităților necesare dezvoltării personale pentru integrarea profesională și implicare civică activă;
   3. Sprijinerea persoanelor vulnerabile.

   Sub patronajul AO “Terra Kids” se desfășoară cursuri , seminare, activități în grupuri terapeutice și de sprijin, asistență psihologică individuală pentru refugiați și segmente vulnerabile ale populației.

   Cu suportul financiar al Asociatiei Obstesti „Terra Kids”, centrul nostru oferă servicii gratuite sau contra plata la pret minim:
   Corecția și sprijinirea psihologică, instruirea copiilor, tinerilor și adulților din segmentul social vulnerabil ale populației în dezvoltarea personală, integrarea profesională și socială,
   Asistență în depășirea traumei psihologice.
   Asistență psihologică și sprijin pentru bolnavii de cancer, persoanele care și-au pierdut apropiații, refugiați.
   Centru nostru educațional pentru copii, a fost deschis pentru ca orice copil sa aiba posibilitatea de a capata cunoștințe și competențe într-o formă care se potrivește perfect necesitatilor sale, în conformitate cu metodologia avansata elaborată pe baza studiilor științifice si didactice de vestitii specialiști europeni in domeniul educatiei prescolare.

   Noi promovam atitudinea catre copilul d-voatra, ca o personalitate unica, libera, cu propriul plan de dezvoltare, metode educationale și calendar personal .

   Am dezvoltat un program avansat unic bazat pe teoriile lui Hovard Gardner și Benjamin Bloom, care include diferite stiluri de învățare și forme de evaluare a cunoștințelor și deprinderilor obținute. Această metodologie s-a dovedit a fi cea mai reusita în ultimii decenii și se aplică extensiv în școlile europene. Lectiile sunt împărțite în trei etape: dezvoltare, miscare și creativitate, care alternează succint cu un tempou rapid. Copilul nu are timp pentru a se obosi într-o oră, schimbul de activități și locuri de lucru permite a capata interesul și atenția sporită. Ameliorarea cunoștințelor și a deprinderilor în diferite domenii permite ca copilul să dezvolte treptat un sentiment de independență și încredere în forțele și capacitățile sale. Metoda aplicată în centrul nostru inspiră dragostea pentru  învățare și, treptat, dezvoltă motivația durabilă pentru a continua procesul de învățare.

   Toate cadrele didactice, fără excepție, au studii superoiare pedagogice, iubesc copiii, știu a explica părinților realizările și etapele de dezvoltare a copilului.

   Între programele Centrului există o continuitate complimentară atât între subiecte de învățare, cât și între grupe de vârstă. Programul prevede o repetare și consolidare ciclică și extensivă a  materialului în diferite domenii și arii de învățare.

   În prezent, Centrul primeste copii de la 1 an până la 14 ani.

   De la 1 an până la 12 ani este o vârstă importantă pentru un copiil, când se dezvoltă și se formează concepte și viziuni de bază pentru a obține o educație bună. Este o perioadă când părintele poate observa și a participa activ în formarea personalității copilului, a vedea cum se modelează etichetul de socializare, se    formeaza deprinderi de invatare, și se mareste durata atentiei spre sfârșitul anului școlar. Pe parcursul lectiei se joaca un mini scenariu în care rolul principal il are copilul. El are posibilitate de a urma tempoul personal de lucru in cadrul lectiei.

   Pentru copii cu virsta de 3-5 ani Centrul ofera o gama larga de cursuri. Matematica, citirea, scrisul si deprinderi de vorbirea orala se dezvolta in cadrul cursului de dezvoltarea timpurie. Terapia prin poveste ajuta la formarea comportamentului social acceptabil. Muzica si jocuri active promoveaza deprinderi chinetice si capacitati de agilitate, manevrabilitate, echilibru. Cursul de limba engleza permite a inlatura temeri psihologice, legate de folosirea diferitor sisteme interlingvale si intersemiotice in exprimarea personala.

   In grupe cu virsta de 5-7 ani lectiile devin mai intensive, mai lungi si cu un continut mai diversificat. Lectii in cadrul cursului de pregatire prescolara dureaza 90 minute, la care copilul participa usor datorita unei diversitati sporite de activitati si schimbului de loc de activitate. Copii invata multe forme de comportament si lucru in grup, care permit o adaptare mai sporita la conditii de activare in scoala.

   Sub titlul “cursurile noastre” sunt afisate liste de cursuri și programe elaborate pentru diferite virste. Alegeti ce se potriveste mai mult copilului d-stra. Vom fi bucuroși să răspundem la întrebările dumneavoastră la numere de telefon specificate în secțiunea “Contacte“.